Sunday, February 7, 2010

Peliknya Kes Liwat ni!!! Macam drama pun ada!!!

Alahai...Saiful Tak Berak 2 Hari..?
Dari Mahkamah Tinggi: Saiful Tak Basuh Berak?

Mahkamah Tinggi sebentar tadi diberitahu oleh Pendakwa mereka mempunyai bukti air mani kepunyaan Anwar Ibrahim di kesan di bahagian luar dan dalam dubur Saiful Azlan. Pihak Pendakwa seterusnya menyatakan mereka akan membawa bukti itu ke mahkamah yang telah disahkan oleh Jabatan Kimia sebagai kepunyaan Anwar berdasarkan pemeriksaan DNA.

Saya bukan pakar DNA dan tentu saja saya tidak layak komen mengenai penemuan air mani Anwar di dubur Saiful. Tetapi yang memusykilkan saya, DNA bukanlah satu-satunya bukti yang boleh mengesahkan berlakunya hubungan sex. Ini kerana bukti DNA boleh dicipta dengan mengubah palitan dari satu tubuh ke tubuh lain. Sewaktu perbicaraan Sodomy I pada tahun 1998 dulu, bukti DNA tidak dapat dipakai kerana ia sangat meragukan kerana ada unsur pemalsuan, hinggakan hakim Augustine Paul yang jelas berat sebelah itu pun terpaksa membuang bukti tersebut daripada membantu kes pendakwaan.

Itu kemusykilan pertama. Kemusykilan kedua, berdasarkan fakta kes, Saiful mendakwa diliwat pada 26 Jun 2008 (Khamis) dan 2 hari lepas itu (Sabtu) baru Saiful menemui pegawai perubatan bagi memeriksa punggungnya. Yang herannya jika air mani Anwar masih dapat dikesan selepas dua hari kejadian liwat itu, adakah dalam tempoh dua hari itu Saiful tidak membuang air besar? Jika Saiful membuang air besar dan membasuh punggungnya, bagaimana kesan air mani masih ada di punggungnya?

Atau Saiful ini jenis orang yang berak tak basuh punggung?
Jika anda pakar DNA, mungkin anda boleh jelaskan hal ini....

~ pendikar gunung keriang

Perempuan Ini Lebih Cerdik Dari Sepol.

Mangsa yang ditemani dua sahabat beliau kemudian membuat laporan di Ibu Pejabat Polis Daerah Kuantan dan selepas itu dihantar ke Hospital Tengku Ampuan Afzan (HTAA) Kuantan untuk pemeriksaan fizikal, perbidanan dan sakit puan (O&G) dan dubur pada hari yang sama. Hasil pemeriksaan itu mendapati ada kesan lebam pada leher, lengan kedua-dua bahagian tangan, pinggul dan bahagian dada selain kecederaan pada bahagian kemaluan dan kesan koyakan lama pada bahagian kemaluan mangsa.

Selain itu, pemeriksaan dubur terdapat kecederaan baru pada bahagian itu.Tertuduh didakwa mengikut Seksyen 375A Kanun Keseksaan kerana merogol dengan menyebabkan kecederaan terhadap isterinya pada pada jam 3.15 petang ,19 April lalu.

Sumber ni gua cilok dari blog member ini tanpa izin... alaaa... gua link credit kat blog dia nih... klik sini. **********************************

Hello bro...., bezanya kes di atas ialah...
1) Perempuan itu di liwat secara paksa... dan si sepol pula di liwat secara.... apa eekkkkk....?
2) Perempuan itu tak gunakan KY Jelly, manakala sepol menggunakannya...
3) Perempuan itu di londehkan secara paksa oleh suaminya... manakala Sepol sempat lagi bilas badan dalam bilik air... dan menyangkut baju di almari...
4) Perempuan itu di gomol dan di cekik... manakala Sepol di peluk dengan penuh mesra...
5) Perempuan itu tak kemut dan tak tahan berak untuk simpan air mani laki dia... manakala Sepol terpaksa kemut dan menahan berak selama 2 hari untuk simpan air mani Anwar untuk di jadikan bukti liwat.
6) Perempuan itu terus buat laporan polis dan dapatkan rawatan, manakala Sepol juga buat laporan polis dan cuba mendapatkan laporan yang dia di liwat.
7) Perempuan itu buat rawatan di sebuah hospital sahaja dan di sahkan di rogol dan di liwat, manakala Sepol terpaksa menapak ke 3 buah hospital untuk mendapatkan pengesahan. Hingga menjadi kontroversi kepada doktor yang buat pemeriksaan padanya.
8) Perbezaan paling ketara ialah, perempuan itu di liwat oleh suamintya dan bukan oleh Anwar... kalau tidak sudah pasti budak Sepol tu tak terkenal seantero dunia dan muka tak boleh masuk akhbar dan TV.
9) Pandai-pandai lu orang nak tambahlah.... penat dah jari gua menaip ni.... alangkah bagusnya kalau gua pun ada budak pembancuh teh dan PA seperti budak Sepol tu.... ha..ha..ha.... gua mampu bayar RP1000 jelah...

Sumber diambil dari Blog Kedahlanie

# Kita dah lupakah baru2 ni, Pemimpin Umno di Pulau Pinang didakwa oleh bekas isterinya kaki perempuan dan kaki liwat. Adakah pihak pendakwa akan memberi perhatian yang istimewa untuk pendakwaan seperti kes Anwar atau sekadar dibakul sampahkan seperti kes Ketua Menteri di sebuah negeri suatu masa dahulu???

Kenapa DNA serta air mani serta apa2 bukti yg dikatakan sebagai bukti penting pendakwaan tidak dibenarkan oleh pihak pendakwa untuk disemak dan disiasat kesahihannya oleh pihak yg didakwa sebelum kes dibicarakan oleh mahkamah??? Dimanakah keadilan bagi orang yg tertuduh? Tunjukkan keberanian dan ketelusan pendakwaan sekiranya benar

Apakah bukti2 yg mungkin boleh diselewengkan itu lebih penting dari laporan perubatan dimana ia merupakan bukti asas pendakwaan???

Sendiri mau ingat!!!

1 comment:

  1. lengkap! sah sayFOOL tak berak dan rak mandi... dan termuskil kalau kena paksa kenapa dia sediakan KY GEL?

    ReplyDelete