Thursday, May 27, 2010

Mat Kotak semakin berani dan gila demi kedudukan dan kuasa!!!

Ezam Buat Tuduhan Jahat


Dakwaan Senator Ezam Mohd Noor yang mengatakan Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Wan Azizah Wan Ismail pernah memberitahunya Datuk Seri Anwar Ibrahim seorang peliwat disangkal sekeras-kerasnya oleh anak mereka, Nurul Izzah.

Nurul Izzah ketika dihubungi Sinar Harian berkata, tuduhan yang amat jahat seperti itu memang sudah dijangka keluar dari mulut Ezam yang sudah mendapat habuan Senator kerana menentang Anwar selama ini.

Katanya, pelantikan Ezam sebagai senator sebenarnya berfungsi sebagai pembuat pelbagai tuduhan dan kenyataannya di Kelantan malam kelmarin membuktikannya.“Nasihat saya, teruskanlah dengan kerja jahat anda. Saya yakin anda akan mendapat balasan setimpal daripada Allah,” katanya.

Nurul yang juga Ahli Parlimen Lembah Pantai, menegaskan, rakyat sudah faham dan boleh menilai sendiri kebenaran tuduhan yang dilemparkan Ezam kerana beliau sering menyerang Anwar dengan tuduhan yang tidak berasas.“Rakyat Kelantan dan seluruh Malaysia bijak. Mereka boleh nilai aksi Ezam di atas pentas. Sudah dapat habuan, makin dahsyat tuduhan jahatnya,” katanya.

Sementara itu, Pengarah Strategik PKR, Tian Chua mempertikaikan tuduhan Ezam kerana jika betul dakwaan tersebut, beliau sepatutnya sudah mendedahkannya sejak berada dalam PKR dahulu.“Kita tidak perlu layan tuduhan ini. Saya dan beliau bersama-sama mempertahankan Anwar sejak dulu lagi. Ini bukan isu lagi sekarang.“Ada banyak lagi isu lebih besar dari isu peribadi, contohnya seperti isu judi bola, isu tanah Keretapi Tanah Melayu (KTM) di Singapura dan pemberian telaga minyak Malaysia kepada Brunei,” katanya.

Malam kelmarin, di KOTA BHARU, Ezam ketika ceramahnya mendedahkan beliau pernah diberitahu tentang perlakuan negatif Datuk Seri Anwar Ibrahim itu dari isterinya sendiri, Datin Seri Wan Azizah Wan Ismail. Ezam berkata, beliau sanggup bersumpah dengan menjunjung al-Quran bahawa kenyataan tersebut dibuat oleh Wan Azizah sendiri ketika beliau masih bersama dengan parti itu sebelum ini.

“Saya cabar dia (Wan Azizah), dia boleh angkat al-Quran, dia boleh nafikan dengan mengangkat al-Quran dia tidak bagi tahu saya, tapi saya boleh angkat al-Quran untuk menyatakan orang yang bagi tahu kepada saya yang Anwar mempunyai penyakit dan perangai jijik itu tidak lain tidak bukan ialah isteri dia sendiri, Wan Azizah, ini cabaran saya,” katanya.
-Sinar Harian

# Tergamak sungguh dia memfitnah dan menganiaya Anwar dgn tohmahan sebegini rupa. Apa perlunya dia mencabar DS Azizah dgn bersumpah menjunjung Al Quran. Adalah sepatutnya dia sebagai orang yang membuat skrip dan tohmahan, terus bersumpah dgn nama Allah serta dgn bonus tambahan menjunjung Al Quran dibuat dihadapan rakyat Kelantan yg yg mendengar ucapan beliau.

Apakah perlu orang yg dituduh membuat sumpah sedangkan tanggungjawab pembuktian terletak di tangan penuduh. Apa nak dihairankan sedangkan Bos baru beliau yg memberikan jawatan Senator kepada beliau telah acap kali membuat sumpah tidak mengenali Altantuya dan menafikan pernah berjumpa Saiful dihadapan orang ramai serta ahli2 Umno bagi meyakinkan dan menjayakan pertuduhan beliau terhadap Anwar.

Bukan itu sahaja, Beliau juga sering menabur janji2 didalam masjid, rumah ibadah dan sekolah2 untuk menyalur dan memberikan peruntukan dan akhirnya janji tinggal janji. Anak muridnya juga dilatih agar sanggup menuduh Anwar meliwatnya, dikatakan terpaksa menahan berak, tidak mandi wajib dan bersolat selama berhari2 untuk menyimpan bukti sedangkan bukti2 perubatan dari doktor pakar jelas menyatakan tiada tanda2 dia diliwat. Dia juga boleh memaklumkan pada Najib dan Ezam yg dia telah diliwat sebelum peristiwa liwat itu berlaku.

Semoga sekiranya tuduhan ini palsu, minta tuhan tunjukkan bala kepada mereka2 yg menganiaya, menfitnah dan mengaibkan Anwar dan keluarganya di dunia lagi. Doa org yg dizalimi ini tiada hijab diantaranya dgn Allah taala. Biarlah mereka2 yg bacul dan gilakan kuasa ini hidup menongkat langit . Adakah mereka berfikir, mereka mampu membawa kuasa, kekayaan dan harta mereka ke liang lahad. Adakah mereka boleh menjamin kehidupa mereka pada esok hari dan sehingga mereka tua. Adakah mereka lupa bahawa Allah bisa menarik nyawa2 mereka bila2 masa dikehendaki hatta ketika mereka sedang tidur mahupun berpunca dari seekor nyamuk (kisah firaun).

Wallahu A'lam, Wassalam.

No comments:

Post a Comment